Anmälan till Laxacupen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstads Bollklubb
Fotboll
P15
Välkommen till HBK P15 2024

I Januari 2023 kommer HBK att byta till Sportadmin. Ni kommer få inloggningsuppgifter när vi kör igång och kommande kallelser kommer i appen Sportadmin.

Tränarstaben utökas
2023-03-05 11:37

Hej, vi vill informera om att tränarstaben kommer utökas då Markus Arvidsson tillkommer som ny assisterande tränare. Med anledning av den stora träningsgrupp som vi är känns det väldigt positivt att vi får in ytterligare en tränarresurs. Markus har de senaste 10 åren varit barn- och ungdomstränare i Båstads GIF där han tränat flera olika ålderskullar. Markus börjar som assisterande tränare från och med nästa vecka dvs vecka 10.

Mvh Lisa / admin

Cuper under vår / sommar
2023-02-16 19:21

Hej, vi vill informera om två cuper framåt. Den 30/6-2/7 ska vi delta i IFÖ cup i Bromölla (ev åker vi redan den 29/6) och den 27-30/7 ska vi vara med på Laxacupen i Halmstad. Boka in dessa datum redan nu (vår kalender är uppdaterad.) Vill redan nu också passa på att informera om att alla föräldrar kommer att få arbetspass under Laxacupen, mer info kommer längre fram. Mvh Lisa / admin

Utprovning 30/1 av träningskläder på Sportringen
2023-01-18 20:52

Hej, nu är det dags att prova ut träningskläder! Alla lag får en specifik dag då man ska prova ut och beställa kläderna, vårt lag har fått 30/1 (vecka 5).

 

Som vanligt ingår ett ”paket” träningskläder i den träningsavgift som man betalar till HBK (träningsavgift faktureras under februari). Respektive paket per lagtillhörighet förmedlas på plats av Sportringen.

 

Nedan info kommer från Sportringen, där finner ni även öppettiderna. 

 

Välkomna till årets utprovning av träningskläder hos oss på Sportringen Halmstad City.

Utprovningen sker lagvis. Varje lag har en dag som är deras utprovningsdag (P14 har 30/1). Det är då möjligt att besöka oss under våra öppettider. Våra öppettider hittar du längre ner.

Beställningen av kläderna kommer ske lagvis. Beställning kommer gå iväg till Puma måndag

morgon v.6. Vi ber er respektera tiderna i den mån det går. Beställningar som inkommer efter

detta kommer levereras senare.

Ni har som vanligt 15% på det ni väljer att köpa till. Bra att ha är extra strumpor och en extra

träningströja.

Om du av någon anledning har förhinder att besöka oss på lagets utsatta tid ber vi dig kontakta oss på halmstad@sportringen.se , märk ditt mejl med ”HBK utprovning”.

I samband med utprovningsveckorna erbjuder vi 20% rabatt på Puma fotbollsskor (gäller ordinarie priser).

 

Öppettider i butiken:

Vardagar: 10-18

Lördagar: 10-16

Söndagar: 12-16

Kontaktuppgifter butiken:

035-2410090 , halmstad@sportringen.se

Varmt välkommen /Sportringen Halmstad City