Anmälan till Laxacupen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstads Bollklubb
Fotboll
Fotbollskolan Flick
vs
Halmstads Bollklubb
vsHalmstads Bollklubb

  INFORMATION

Matchstart:sön 26 mars, 09:00
Plats:Oskarströms idrottshall
Samling: Kafeterian Oskarströms idrottshall
Aktivitetsinfo: Hej!

Vi vill med detta utskick kalla samtliga spelare till OiS cupen. Cupen spelas i Oscarström idrottshall 2023-03-26 och är en inomhus cup så vi spelar inne i en idrottshall med parkettgolv. Beroende på antal lag som deltar så finns det möjlighet att det även blir pojklag vi möter och inte enbart flicklag. Deltagandet i cupen innebär också att vi ställer in träningen den 25 mars.

Vi har på träningarna börjat förbereda spelarna för att vi ska spela cup och vilka regler som gäller under pågående match på cupen. Vår uppfattning är att alla tycker detta ska bli jätteroligt och spännande. Samtliga kommer få en kallelse i Sportadmin (applikationen) och det är viktigt att där så fort som möjligt uppge om man kan/tänker delta eller inte så att vi tränare har en möjlighet att planera. Nedan följer lite praktisk information gällande cuppen.




OiS cupen

När: 2023-03-26 (Söndag)

Tid: 09:00  (Första matchen spelas 09:43 mot Skottorps IF Grön)

Plats för samling: Kafeterian i Oscarströms idrottshall

Att ha med:

     Inomhusskor (kan vara de skorna man har på idrotten i skolan, viktigt att det är inomhusskor).
     Svarta kortbyxor/shorts. Gärna HBK:s egna som ingår i klädpaketet.
     Blåa fotbollsstrumpor. Gärna HBK:s egna som ingår i klädpaketet.
     Vattenflaska
     Tröja tar ledarna med så det behöver ni inte tänka på

Om det är någon som inte har svarta shorts eller blåa strumpor så ber vi er vända er till tränarna så ska vi försöka hjälpa till att lösa det.


Hitta hit

Det är lätt att hitta hit. Från Nissastigen (riksväg 26 mellan Halmstad och Jönköping) följ skyltar mot Oskarström Centrum. Därefter är det skyltat Idrottshall/slalombacke genom hela samhället. Idrottshallen ligger bredvid slalombacken, till vänster bortanför isbandyplan, och med Österledsskolan nedanför.

Oskarströmshallen

Östergatan

313 31 OSKARSTRÖM

Parkering

Parkeringen är liten, men det går bra att parkera på de snöbefriade breda gatorna i området. (Alldeles uppe framför hallen parkerar vi förstås inte).

Kafeteria

I kafeterian i entrén kommer det att finnas ett brett sortiment av båda mat, dryck och godis. (Ex på mat: Varma mackor, Korv/Bröd)


Övrigt

För mer informaiton om cupen direkt från arrangören samt spelprogram m.m.

Vänligen gå in på följande webbplats

www.oiscupen.nu


Med vänliga hälsningar

Victor Hagerblad

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher